Wołowina
Lp | Nazwa |
Cena (zł/kg) |
1. | Ćwierci wołowe z bydła dorosłego świeże z kością | |
2. | Ćwierci wołowe z bydła młodego świeże - jałówki | |
3. | Ćwierci wołowe z bydła młodego świeże - byki | |
4. | Przody wołowe z bydła młodego bez kości | |
5. | Mięso drobne wołowe klasy pierwszej | |
6. | Mięso drobne wołowe klasy drugiej | 14,40 |
7. | Mięso drobne wołowe klasy trzeciej | |
8. | Ozory wołowe | 12,80 |
9. | Flaki wołowe | |
10. | Łój wołowy konsumpcyjny surowy | 3,50 |
11. | Wątroba wołowa | 2,90 |
12. | Łata wołowa | |
13. | Serca wołowe | 4,40 |