Wieprzowina
Lp | Nazwa | Cena (zł/kg) |
1. | Półtusze świeże z głową i nogą klasy U / E / S |
12,40/12,70/13,00 |
2. | Szynka z kością z golonką | 13,60 |
3. | karkówka z kością | 15,60 |
4. | schab z kością | 15,40 |
5. | łopatka z kością z golonką | 12,80 |
6. | boczek z kością | 10,00 - 15,20 |
7. | golonka przednia | 9,80 |
8. | boczek import Dania świeży symbol 1803 | |
9. | szynka bez kości mrożona | 17,40 |
10. | łopatka bez kości mrożona | 16,80 |
11. | schab bez kości mrożony | 19,60 |
12. | karkówka bez kości mrożona | 19,40 |
13. | wątroba wieprzowa | 4,60 |
14 | podgardle ze skórą / bez skóry | 11,20/11,80 |
15 | ozorki | 8,40 |
16 | głowy | 2,90 |
17 | skórki | 5,90 |
18 | serca | 5,60 |
19 | słonina bez skóry | 7,60 |
20 | tłuszcz drobny twardy | 6,80 |
21 | tłuszcz drobny miękki | 6,40 |
22 | smalec popularny w blokach | |
23 | smalec wyborowy w blokach | |
24 | smalec popularny paczkowany | |
25 | smalec wyborowy paczkowany | |
26 | mięso drobne klasy pierwszej | 18,80 |
27 | mięso drobne klasy drugiej 20 % tłuszczu | 15,60 |
28 | mięso drobne klasy trzeciej | 16,40 |
29 | mięso drobne klasy czwartej | 10,80 |
30 | Przodki wieprzowe z UE świeże symbol 1301 | |
31 | Półtusze świeże klasy S bez głowy , przedniej nogi | 13,60 |
32 | boczek import Belgia/Holandia świeży bez kości |