Wieprzowina

Lp Nazwa Cena (zł/kg)
1. Półtusze świeże z głową i nogą klasy U / E / S

9,40/9,60/9,80

2. Szynka z kością z golonką 10,60
3. karkówka z kością 12,60
4. schab z kością 12,40
5. łopatka z kością z golonką 9,80
6. boczek z kością 8,00 - 12,20
7. golonka przednia 6,80
8. boczek import Dania świeży symbol 1803  
9. szynka bez kości mrożona 12,80
10. łopatka bez kości mrożona 12,40
11. schab bez kości mrożony 16,60
12. karkówka bez kości mrożona 17,40
13. wątroba wieprzowa 4,60
14 podgardle ze skórą / bez skóry 6,80/7,20
15 ozorki 9,40
16 głowy 2,90
17 skórki 3,90
18 serca 5,40
19 słonina bez skóry 7,60
20 tłuszcz drobny twardy 6,40
21 tłuszcz drobny miękki 5,80
22 smalec popularny w blokach  
23 smalec wyborowy w blokach  
24 smalec popularny paczkowany  
25 smalec wyborowy paczkowany  
26 mięso drobne klasy pierwszej 12,40
27 mięso drobne klasy drugiej 20 % tłuszczu 12,00
28 mięso drobne klasy trzeciej 10,40
29 mięso drobne klasy czwartej 5,80
30 Przodki wieprzowe z UE świeże symbol 1301  
31 Półtusze świeże klasy S bez głowy , przedniej nogi 10,60
32 boczek import Belgia/Holandia świeży bez kości  

 

Script logo