Wieprzowina

Lp Nazwa Cena (zł/kg)
1. Półtusze świeże z głową i nogą klasy U / E / S

10,00/10,30/10,60

2. Szynka z kością z golonką 12,00
3. karkówka z kością 13,00
4. schab z kością 13,40
5. łopatka z kością z golonką 11,40
6. boczek z kością 10,00 - 15,20
7. golonka przednia 9,80
8. boczek import Dania świeży symbol 1803  
9. szynka bez kości mrożona 17,40
10. łopatka bez kości mrożona 16,80
11. schab bez kości mrożony 19,60
12. karkówka bez kości mrożona 19,40
13. wątroba wieprzowa 2,60
14 podgardle ze skórą / bez skóry 8,20/8,80
15 ozorki 8,40
16 głowy 2,40
17 skórki 5,90
18 serca 5,60
19 słonina bez skóry 5,60
20 tłuszcz drobny twardy 4,80
21 tłuszcz drobny miękki 4,40
22 smalec popularny w blokach  
23 smalec wyborowy w blokach  
24 smalec popularny paczkowany  
25 smalec wyborowy paczkowany  
26 mięso drobne klasy pierwszej 16,80
27 mięso drobne klasy drugiej 20 % tłuszczu 12,60
28 mięso drobne klasy trzeciej 13,40
29 mięso drobne klasy czwartej 9,80
30 Przodki wieprzowe z UE świeże symbol 1301  
31 Półtusze świeże klasy S bez głowy , przedniej nogi 11,20
32 boczek import Belgia/Holandia świeży bez kości  

 

Script logo