Wieprzowina

Lp Nazwa Cena (zł/kg)
1. Półtusze świeże z głową i nogą klasy U / E / S

12,40/12,70/13,00

2. Szynka z kością z golonką 13,60
3. karkówka z kością 15,60
4. schab z kością 15,40
5. łopatka z kością z golonką 12,80
6. boczek z kością 10,00 - 15,20
7. golonka przednia 9,80
8. boczek import Dania świeży symbol 1803  
9. szynka bez kości mrożona 17,40
10. łopatka bez kości mrożona 16,80
11. schab bez kości mrożony 19,60
12. karkówka bez kości mrożona 19,40
13. wątroba wieprzowa 4,60
14 podgardle ze skórą / bez skóry 11,20/11,80
15 ozorki 8,40
16 głowy 2,90
17 skórki 5,90
18 serca 5,60
19 słonina bez skóry 7,60
20 tłuszcz drobny twardy 6,80
21 tłuszcz drobny miękki 6,40
22 smalec popularny w blokach  
23 smalec wyborowy w blokach  
24 smalec popularny paczkowany  
25 smalec wyborowy paczkowany  
26 mięso drobne klasy pierwszej 18,80
27 mięso drobne klasy drugiej 20 % tłuszczu 15,60
28 mięso drobne klasy trzeciej 16,40
29 mięso drobne klasy czwartej 10,80
30 Przodki wieprzowe z UE świeże symbol 1301  
31 Półtusze świeże klasy S bez głowy , przedniej nogi 13,60
32 boczek import Belgia/Holandia świeży bez kości  

 

Script logo